Örnektepe Cumartesi Pazarı tahta kısıtlaması yapılmadan açılacak.

Örnektepe Cumartesi Pazarı tahta kısıtlaması yapılmadan açılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan "Beyoğlu Örnektepe Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Katlı Otopark İnşaatı" nedeniyle, Beyoğlu Belediyesi tarafından inşaat alanında kalan semt pazarının şantiye sahası dışına kurulmasına karar verilen, daha sonra Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün’ün Beyoğlu Belediyesi ile yaptığı görüşmeler neticesinde pazarın kısıtlama yapılarak mevcut yerinde açılmaya devam etmesi uygun görülen Örnektepe Cumartesi Pazarında nihai karar verildi.

28 Nisan’da İstanbul Pazarcılar Odası merkezinde esnafla yapılan toplantıda esnafın talepleri dinlenmiş, pazarın mevcut halini ve yeni yapılan çalışmaları içeren krokiler slaytlarla esnafa gösterilmiş ve toplantı sonucunda Beyoğlu Belediyesi ile yeniden görüşülmesine karar verilmişti.

Oda Başkanı Mesut Şengün’ün, hafta içinde Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Ökten ile yaptığı görüşme neticesinde, Örnektepe Cumartesi pazarı esnafı tahta kısıtlaması olmadan tezgâhlarını açabilecek.

İnşaat alanına giren Ali Ekber Çiçek Sokak dışında kalan sokaklarda tezgah açan Pazar esnafı mevcut yerinde tezgahlarını açmaya devam edecek. Ali Ekber Çiçek sokağın kapanması dolayısıyla bu sokağa tezgah açan Pazar esnafı ise E-5’e paralel olan Teknecik Sokağa mevcut tahta adetleri korunarak tezgah açacaklar.

 

5 Mayıs 2017 Cuma | 3907 Görüntülenme

İlgili Kategori: Haberler

Facebook
PAZARLAR
ÜYELİK İŞLEMLERİ
YILLIK AİDATLAR
İSO
Etiketler
Twitter

Benzer İçerikler