Değerli Esnafımız Basit Usule geçmek isteyen esnaflarımızın, 01.05.2023 tarihinden itibaren ilgili vergi dairesine yazılı bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Maliye Bakanlığı tarafından esnafın Basit Usul Beyannamelerinin sisteme girilebilmesi ve muhasebe işlemlerinin yapılabilmesi için Odamıza Şifre verilmiş ve Odamız yetkilendirilmiştir.

Vergi dairesine başvurularınızın onaylanmasının ardından odamıza müracaat ederek muhasebe işlemlerinizin odamız tarafından takip edilmesini sağlayabileceğinizi duyurur hayırlı işler dileriz.

26 Nisan 2023 Çarşamba | 3073 Görüntülenme