Oda Başkanımız Mesut Şengün'ün de katıldığı Gümrük ve Ticaret Bakanlığında gerçekleşen toplantıda esnafımızın sorunları dile getirildi.

Oda Başkanımız Mesut Şengün'ün de katıldığı 16.11.2017 tarihinde Ankara’da Gümrük ve Ticaret Bakanlığında gerçekleşen toplantıda pazarcı esnafın genel sorunları ve mevzuat üzerinde görüşmeler sağlandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adnan Yankın, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, İstanbul Umum Pazarcılar Odası Başkanı ve İSTESOB Başkan Vekili Mesut Şengün, Anadolu Yakası Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar, Eskişehir Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Bülent Gür, Antalya Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Öz’ün katıldığı mevzuatla ilgili Pazar yerlerinin sorunlarını içeren toplantıda Bakanımıza ve Genel Müdürümüze bizlere gösterdikleri yakın alaka ve duyarlılıklarından dolayı esnafımız adına teşekkür ederiz.

17 Kasım 2017 Cuma | 3326 Görüntülenme