Kemal Kılıçdaroğlu, Pazarcı Esnafıyla İftarda Buluştu

Kemal Kılıçdaroğlu, Pazarcı Esnafıyla İftarda Buluştu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bakırköy Cumartesi Pazarı'nda düzenlenen İstanbul Umum Pazarcılar Odası iftarına katıldı.

CHP İstanbul Milletvekilleri Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve pazarcı esnafının yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar öncesi konuşan Oda başkanımız Mesut Şengün; Semt pazarlarının ekonomik ve sosyal yapı üzerindeki önemini vurgularken, AVM’lere benzeyen ya da zemin altına yerleştirilen pazarlar istemediklerini, semt pazarı kültürünün yaşatılması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasının son bölümünde, Bakırköy Cumartesi Pazarının üstünün kapatılmasının zorunluluğundan bahseden Şengün, Kemal Kılıçdaroğlu’nun huzurunda, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’ndan Cumartesi pazarının üstünün kapatılacağı sözünün verilmesini talep etti.

Şengün’den sonra kürsüye gelen Bülent Kerimoğlu, pazar esnafına Bakırköy Cumartesi pazarının üstünün kapatılacağı sözünü verdi.

Son olarak esnafa hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir sorunun oturulup konuşulduğunda akılcı politikalarla çözülebildiğini dile getirirken, her iki başkana da teşekkür etti. Kendisinin de bu işin takipçisi olacağını dile getiren Kılıçdaroğlu, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı;

"Hep birlikte temelini atacağız. Sonra da hep birlikte açılışını yapacağız. Hepimizin huzura ihtiyacı var. Bu ülkede birlikte yaşamaya ihtiyaç var. Hepimiz bir arada kardeşçe yaşamalıyız. Hepimiz bir arada dertlerimizi rahatlıkla dile getirebilmeliyiz. Hepimiz, sorunlarımızın uygarca çözülmesini arzu etmeliyiz. Kavgasız ve huzurlu bir Türkiye istiyoruz. Dolayısıyla huzurlu bir Türkiye, hepimizin barış içinde yaşadığı bir Türkiye demektir."

İlgili Fotoğraflar

12 Haziran 2017 Pazartesi | 2292 Görüntülenme

İlgili Kategori: Haberler

Facebook
PAZARLAR
ÜYELİK İŞLEMLERİ
YILLIK AİDATLAR
İSO
Etiketler
Twitter

Benzer İçerikler