Devir Ücretleriyle İlgili Sarıyer Belediyesine Açılan Dava Kazanıldı.

Devir Ücretleriyle İlgili Sarıyer Belediyesine Açılan Dava Kazanıldı.

Sarıyer Belediyesine odamızca açılan devir ücretleriyle ilgili dava sonuçlanmıştır. Sarıyer esnafı yer devirlerinde herhangi bir ücret ödemeyecektir.

Davanın sonuçlanmasının ardından, Oda BaÅŸkanımız Mesut Åžengün’ün bugün Sarıyer Belediyesi ile yapmış olduÄŸu toplantının neticesinde, Belediye yetkilileri mahkeme kararına uyacaklarını ve pazarcı esnafından devir ücreti almayacaklarını beyan etmiÅŸlerdir.

2017 yılı için çok yüksek bir fiyattan belirlenen iÅŸgaliye ücretlerinin de görüÅŸüldüÄŸü toplantıda, iÅŸgaliye ücretlerinin metresi 1,10 TL’den olmak üzere yıllık tahta başına 85,80 TL’ye düÅŸürülmesine karar verilmiÅŸtir.

2017 yılı iÅŸgaliyelerini ödeyen esnafımızın yaptıkları fazla ödemeler, bir sonraki yılın iÅŸgaliye ücretlerinden mahsup edilecektir. 

13 Haziran 2017 Salı | 5364 Görüntülenme

İlgili Kategori: Haberler

Haberler Tümü

Facebook
PAZARLAR
ÜYELİK İŞLEMLERİ
YILLIK AİDATLAR
İSO
Etiketler
Twitter

Benzer İçerikler