Beşiktaş Pazarlarında Yeni Dönem

Beşiktaş Pazarlarında Yeni Dönem

Beşiktaş Belediyesi, Pazarcılar Odası ile işbirliği yaparak Beşiktaş’ta bulunan pazarlarda yeni bir uygulama başlattı. Uygulama ile pazarcılar artık boyunlarında isimlik ve tezgahlarında levha taşıyacak. 

Başlatılan uygulamanın Pazarcılar Odası ile düzenlenen protokol imza töreni öncesi Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cumartesi pazarı alanını dolaştı. Pazarda vatandaşların sorununu dinleyen Başkan Hazinedar, alışverişte yaptı. Pazar ziyareti sonra gerçekleştirilen törenle pazarcılara yeni kartları Hazinedar tarafından verildi.

“PAZARCILIĞIN GELENEKSEL KÜLTÜRÜNE İNANIYORUM”

Murat Hazinedar, “Bu vesileyle bir işbirliği protokolü imzalayacağız. Pazarcılar Odası ne yaparsa yapsın teknolojiye ve pazarların modernleşmesine dair, elbette gelenekselden o geleneksel pazarcılığın güzelliğini bozmadan yapacak. Ben bir kere şunu söyleyeyim benim rahmetli annem çok pazar severdi. Ben de çocukken çok pazar yaptığım için onunla beraber gezmekten memnun değildim ama mecburen geliyorduk çanta taşıyorduk. Ama pazarcılık kültürüne bu geleneksel kültüre inanıyorum ben” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Hazinedar ile Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün arasında protokolün imzaları atıldı.

İlgili Fotoğraflar

9 Ağustos 2015 Pazar | 2275 Görüntülenme

İlgili Kategori: Haberler

Facebook
PAZARLAR
ÜYELİK İŞLEMLERİ
YILLIK AİDATLAR
İSO
Etiketler
Twitter

Benzer İçerikler