Ramazanda

İstanbul Umum Pazarcılar Esnafı Odası Başkanlığının önerisiyle ve pazarcı esnafımızın katkılarıyla ilk kez bu yıl pazarlarımızda iftar yemeği veriliyor.

İlki 07.11.2002'de sosyete pazarı Etiler'de verilen iftar yemeğinin İkincisi 09.11.2002 Cumartesi günü Bakırköy pazarımızda verildi. Haftanın dört günü çeşitli semt pazarlarımızda verilmesi düşünülen iftar yemeklerinin İkincisi Şerif KARATAŞ, İlyas CEN ve Ahmet KES adlı esnaflarımızın maddi katkılarıyla Cumartesi günü esnafımıza ve iftara yetişemeyen müşterilerimize verildi. Zengin bir menünün bulunduğu iftar yemeğinde esnafımızın ve müşterilerimizin kaynaştığı çok güzel bir ortam oluştu.

İftar yemeklerini her hafta bir esnaf grubu verecektir, önümüzdeki hafta verilecek iftar yemeğini de Oda yöneticilerimiz karşılayacaktır.

Bizde "Pazarcı" olarak bu mübarek ramazanda, maddi katkılarıyla gerek esnafına gerekse müşterilerimize mükellef bir iftar sofrası kuran yukarıda adı geçen esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.

1 Kasım 2002 Cuma | 1640 Görüntülenme