Beylikdüzü Çarşamba Pazarı Esnafı Belgelerine kavuşuyor.

07 Nisan Cuma günü Beylikdüzü Belediye Meclis Salonunda yapılan meclis toplantısında, odamızın talepleri doğrultusunda, sokak arasından kaldırılarak kapalı alana taşınan Çarşamba pazarı esnafından tezgâh kurma belgesi verilirken işgaliye dışında tahta başı herhangi bir ücret alınmaması konusunda görüşüldü.

Oda başkanımız Mesut Şengün'ün katıldığı meclis toplantısında pazar yerinin taşınmasından dolayı tezgah kurma belgesi verilirken esnafımızdan talep edilen tahta başı ücretlerin alınmamasına belediye meclisinde oy birliğiyle karar verildi.

Beylikdüzü Çarşamba Pazarı esnafı web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağımız tarihte belediyeye başvurarak tezgah kurma belgelerini işgaliye dışında hiçbir ücret ödemeden alabilecekler.

10 Nisan 2017 Pazartesi | 4170 Görüntülenme