Hamzaçebi Pazarcı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, Bakırköy'de bulunan İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası'nı ziyaret ettikten sonra Bakırköy Cumartesi Pazarı'nda pazarcı esnafıyla kahvaltı yaptılar.

İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odasının düzenlemiş olduğu kahvaltıda Oda başkanı Mesut Şengün Pazarcı Esnafının Sorunlarını dile getirdi.

TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi pazarcı esnafı çok büyük bir hizmet ediyor, pazarlar dar ve orta gelirli vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği yerlerdir. Pazarcılar gerçek usulde vergiye tabi. Yaklaşık yirmi yıldır basit usul sistemi var. Basit usule geçerse fatura alıp fatura verecek, defter tutmasına gerek kalmayacak. Pazarcı esnafının basit usul vergiye geçmesi için hiç bir engelin olmadığını belirten Akif Hamzaçebi aynı zamanda her türlü desteğini vereceğini belirtti.

İlgili Fotoğraflar

19 Mart 2017 Pazar | 735 Görüntülenme